تصویر

تبديل vb به phpbb

در این بخش میتوانید مشکلات و سوالات مربوط به سری 3.1 را مطرح کنید.

مدیر انجمن: تیم پشتیبانی

نمایه کاربر
ircfc
Moderator
Moderator
پست: 115
تاریخ عضویت: جمعه 22 اسفند 1393, 6:09 am
شغل: انتخاب نکردم
اینترنت: ADSL 512 Kbps
جنسیت: آقا
محل اقامت: ایران
تشکر کرده: 156 دفعه
تشکر شده: 69 دفعه

پست

سلام به مديران عزيز

مي خواستم بدونم چطوري مي تونم انتقال از سيستم vb به سيستم phpbb رو انجام بدم؟؟
اطلاعاتم از بين نره و همينطوري phpbb روي ديتابيس جديد باشه و سيستم vb‌ روي ديتابيس phpbb‌ انتقال داده بشه!

منتظر پاسختون هستم
سلامت باشيد
ياحق
تصویر

تبليغات با قيمت باورنكردني در سايت با پيج رنك 3 گوگل
{بنر زير اخرين ارسالات(250 تومان يكساله) - بنر بالاي فوتر(250 تومان يكساله) - بنر بين تاپيك اول و دوم(250 تومان يكساله)}
كل بسته بالا به قيمت 750 هزار تومان براي يكسال فقط براي دو نفر


ایران سی اف سی | بزرگترین تالار گفتمان تفریحی و سرگرمی در کشور ایران

تصویر
نمایه کاربر
Meis@M
Founder & Administrator
Founder & Administrator
پست: 1269
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 24 فروردین 1391, 4:52 am
سن: 28
شغل: دانشجو دکتری
اینترنت: LTE Plus
جنسیت: آقا
محل اقامت: Damghan
تشکر کرده: 204 دفعه
تشکر شده: 753 دفعه

پست

در حال حاضر امکان انتقال vb 4 به phpBB تنها در نسخه های سری 3.0 امکان پذیر می باشد.
توصیه میشود برای انتقال vb4 به 3.1 ابتدا vb4 را به 3.0 کانورت کنید و سپس از 3.0 به 3.1 اپگرید کنید.

این آموزش را ببینید:
viewtopic.php?f=86&t=603

انواع کانورت های مختلف برای سری 3.0:
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=1641375

طبق آموزشی که گذاشتم عمل کنید و موفق میشید.
نمایه کاربر
ircfc
Moderator
Moderator
پست: 115
تاریخ عضویت: جمعه 22 اسفند 1393, 6:09 am
شغل: انتخاب نکردم
اینترنت: ADSL 512 Kbps
جنسیت: آقا
محل اقامت: ایران
تشکر کرده: 156 دفعه
تشکر شده: 69 دفعه

پست

سلام

تشكر مي كنم از اموزشي كه قرار داديد

الان من از vb 4.2.2 استفاده مي كنم ولي اموزش شما در مورد mybb هستش!
سوالات:
- نحوه اموزش تبديل همينطوري هستش براي تبديل كردن؟
- ايني كه شما ميگيد بايد به نسخه 3.0 كانورت بكنم يعني اين كه اول بايد phpbb 3.0‌ نصب بكنم بعدش به phpbb 3.1.4 ارتقا بدم؟
- كانورتوري كه در سايت خارجي هستش نياز هستش دانلود و نصب بكنمش يا همين مال خود phpbb‌ كافيه؟
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... #p13252438
- اگه بخوام بصورت تستي انتقال بدم كه ديتابيس vb صدمه نبينه چيكار بايد بكنم؟
- توي اموزش مرحله 5 گزينه اخر (بله - خير) چه تاثيري داره؟
- اينطوري تبديل بكنم ديتابيس Vb مياد روي ديتابيس phpbb بعدش ديتابيس vb حذف ميشه يا باقي مي مونه؟
- بعد از تبديل بايد دوباره تنظيمات - گروه ها - انجمن هارو بسازم يا اونا هم بصورت خودكار ميان به phpbb؟

ببخشيد اگه يكمي سوالاتم زياد هستش
منتظر پاسختون هستم
سلامت باشيد
ياحق
تصویر

تبليغات با قيمت باورنكردني در سايت با پيج رنك 3 گوگل
{بنر زير اخرين ارسالات(250 تومان يكساله) - بنر بالاي فوتر(250 تومان يكساله) - بنر بين تاپيك اول و دوم(250 تومان يكساله)}
كل بسته بالا به قيمت 750 هزار تومان براي يكسال فقط براي دو نفر


ایران سی اف سی | بزرگترین تالار گفتمان تفریحی و سرگرمی در کشور ایران

تصویر
نمایه کاربر
Meis@M
Founder & Administrator
Founder & Administrator
پست: 1269
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 24 فروردین 1391, 4:52 am
سن: 28
شغل: دانشجو دکتری
اینترنت: LTE Plus
جنسیت: آقا
محل اقامت: Damghan
تشکر کرده: 204 دفعه
تشکر شده: 753 دفعه

پست

- نحوه اموزش تبديل همينطوري هستش براي تبديل كردن؟
بله تبدیل وی بی هم همینطور هستش

- ايني كه شما ميگيد بايد به نسخه 3.0 كانورت بكنم يعني اين كه اول بايد phpbb 3.0‌ نصب بكنم بعدش به phpbb 3.1.4 ارتقا بدم؟
اول 3.0 نصب میکنید ، کانورت میکنید و بعد به نسخه 3.1 ارتقا میدید.

- كانورتوري كه در سايت خارجي هستش نياز هستش دانلود و نصب بكنمش يا همين مال خود phpbb‌ كافيه؟
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... #p13252438
باید دانلودش کنید.

- اگه بخوام بصورت تستي انتقال بدم كه ديتابيس vb صدمه نبينه چيكار بايد بكنم؟
- توي اموزش مرحله 5 گزينه اخر (بله - خير) چه تاثيري داره؟
- اينطوري تبديل بكنم ديتابيس Vb مياد روي ديتابيس phpbb بعدش ديتابيس vb حذف ميشه يا باقي مي مونه؟
دیتابیس وی بی شما به هیچ وجه حذف و یا دستکاری نمیشود.
اگر بله بذارید بهتره چون بعد هر مرحله رفرش میکنه و خطای کمتری تولید میشه در صورت مشکل.

- بعد از تبديل بايد دوباره تنظيمات - گروه ها - انجمن هارو بسازم يا اونا هم بصورت خودكار ميان به phpbb؟
گروه ها میاد ولی بایستی سطوح دسترسی رو تنظیم کنید.
نمایه کاربر
ircfc
Moderator
Moderator
پست: 115
تاریخ عضویت: جمعه 22 اسفند 1393, 6:09 am
شغل: انتخاب نکردم
اینترنت: ADSL 512 Kbps
جنسیت: آقا
محل اقامت: ایران
تشکر کرده: 156 دفعه
تشکر شده: 69 دفعه

پست

سلام

واقعا سپاس گذارم از پاسختون و وقتي كه براي توضيح گذاشتيد

فقط يه سوال داشتم
ايا اين phpbb3 كه نصب مي كنيم بعدا به phpbb3.1.4 ارتقا ميديم بايد در همون ريشه اي باشه كه vb‌ نصب هستش يا در ريشه ديگه اي هم ميشه نصب باشه؟؟

موفق باشيد
ياحق
تصویر

تبليغات با قيمت باورنكردني در سايت با پيج رنك 3 گوگل
{بنر زير اخرين ارسالات(250 تومان يكساله) - بنر بالاي فوتر(250 تومان يكساله) - بنر بين تاپيك اول و دوم(250 تومان يكساله)}
كل بسته بالا به قيمت 750 هزار تومان براي يكسال فقط براي دو نفر


ایران سی اف سی | بزرگترین تالار گفتمان تفریحی و سرگرمی در کشور ایران

تصویر
نمایه کاربر
ircfc
Moderator
Moderator
پست: 115
تاریخ عضویت: جمعه 22 اسفند 1393, 6:09 am
شغل: انتخاب نکردم
اینترنت: ADSL 512 Kbps
جنسیت: آقا
محل اقامت: ایران
تشکر کرده: 156 دفعه
تشکر شده: 69 دفعه

پست

سلامي دوباره

من الان يه مشكل دارم اونم اين هستش كه همه چيز درسته ولي تبديل نميشه و ارور ميده
پيشوند جداول Vb چي هستش؟

1.jpg

فقط يه سوال هم داشتم
ايا اين phpbb3 كه نصب مي كنيم بعدا به phpbb3.1.4 ارتقا ميديم بايد در همون ريشه اي باشه كه vb‌ نصب هستش يا در ريشه ديگه اي هم ميشه نصب باشه؟؟

شاد باشيد. ياحق
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
تصویر

تبليغات با قيمت باورنكردني در سايت با پيج رنك 3 گوگل
{بنر زير اخرين ارسالات(250 تومان يكساله) - بنر بالاي فوتر(250 تومان يكساله) - بنر بين تاپيك اول و دوم(250 تومان يكساله)}
كل بسته بالا به قيمت 750 هزار تومان براي يكسال فقط براي دو نفر


ایران سی اف سی | بزرگترین تالار گفتمان تفریحی و سرگرمی در کشور ایران

تصویر
نمایه کاربر
Meis@M
Founder & Administrator
Founder & Administrator
پست: 1269
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 24 فروردین 1391, 4:52 am
سن: 28
شغل: دانشجو دکتری
اینترنت: LTE Plus
جنسیت: آقا
محل اقامت: Damghan
تشکر کرده: 204 دفعه
تشکر شده: 753 دفعه

پست

سلام
مهم نیست در کدوم ریشه باشه هر جا باشه مهم نیست.

این ارور مربوط به این میشه که آدرسی که وارد کردید Board path اشتباه است.
نمایه کاربر
ircfc
Moderator
Moderator
پست: 115
تاریخ عضویت: جمعه 22 اسفند 1393, 6:09 am
شغل: انتخاب نکردم
اینترنت: ADSL 512 Kbps
جنسیت: آقا
محل اقامت: ایران
تشکر کرده: 156 دفعه
تشکر شده: 69 دفعه

پست

Meis@M نوشته شده:سلام
مهم نیست در کدوم ریشه باشه هر جا باشه مهم نیست.

این ارور مربوط به این میشه که آدرسی که وارد کردید Board path اشتباه است.
سلام ميثم جان

خب در شاخه اصلي هستش ديگه vb كه همون public_html ميشه يا بايد چيز ديگه اي بزنم؟؟

اين بخش پيشوند جداول Vb رو همينطوري كه هستش بذارم؟؟

منتظر جوابتونم
شاد باشيد
ياحق
تصویر

تبليغات با قيمت باورنكردني در سايت با پيج رنك 3 گوگل
{بنر زير اخرين ارسالات(250 تومان يكساله) - بنر بالاي فوتر(250 تومان يكساله) - بنر بين تاپيك اول و دوم(250 تومان يكساله)}
كل بسته بالا به قيمت 750 هزار تومان براي يكسال فقط براي دو نفر


ایران سی اف سی | بزرگترین تالار گفتمان تفریحی و سرگرمی در کشور ایران

تصویر
نمایه کاربر
Meis@M
Founder & Administrator
Founder & Administrator
پست: 1269
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 24 فروردین 1391, 4:52 am
سن: 28
شغل: دانشجو دکتری
اینترنت: LTE Plus
جنسیت: آقا
محل اقامت: Damghan
تشکر کرده: 204 دفعه
تشکر شده: 753 دفعه

پست

بله پیشوند که درست هستش
بعد public_html یک / بگذارید ، پس vb الان در پوشه vb نیست؟ در روت اصلی هست؟ اگه هست اینکارو کنید تست کنید.
نمایه کاربر
ircfc
Moderator
Moderator
پست: 115
تاریخ عضویت: جمعه 22 اسفند 1393, 6:09 am
شغل: انتخاب نکردم
اینترنت: ADSL 512 Kbps
جنسیت: آقا
محل اقامت: ایران
تشکر کرده: 156 دفعه
تشکر شده: 69 دفعه

پست

Meis@M نوشته شده:بله پیشوند که درست هستش
بعد public_html یک / بگذارید ، پس vb الان در پوشه vb نیست؟ در روت اصلی هست؟ اگه هست اینکارو کنید تست کنید.
سلام ميثم جان

اسلش هم گذاشتم بعد از public_html حتي قبلي از اون ولي بازم همون ارور بالايي رو ميده!
بله vb در روت اصلي هستش!

مشكل از چي مي تونه باشه؟؟

شاد باشيد
ياحق
تصویر

تبليغات با قيمت باورنكردني در سايت با پيج رنك 3 گوگل
{بنر زير اخرين ارسالات(250 تومان يكساله) - بنر بالاي فوتر(250 تومان يكساله) - بنر بين تاپيك اول و دوم(250 تومان يكساله)}
كل بسته بالا به قيمت 750 هزار تومان براي يكسال فقط براي دو نفر


ایران سی اف سی | بزرگترین تالار گفتمان تفریحی و سرگرمی در کشور ایران

تصویر
 


  • Related Topics
    پاسخ ها
    مشاهده
    آخرین پست

بازگشت به “[3.1] پشتیبانی - Support Forum”

  • اطلاعات