طراحی وب سایت و سئو سایتتان را به ما بسپارید ( تالار گفتگو ، انواع پرتال ها و ... ) - کمترین زمان و پایین ترین قیمت با دو دهه تجربه
 

فروش ویژه قالب های VIP


شماره تلگرام مدیر: 09307409492

[MOD] پاسخ سریع هماهنگ با مود Hot Editor V2012 کاری از php-bb.ir

مدیر انجمن: تیم پشتیبانی

موضوع جدید ارسال پست
نمایه کاربر
Meis@M
Founder & Administrator
Founder & Administrator
پست: 1355
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 24 فروردین 1391, 9:22 am
سن: 28
شغل: دانشجو دکتری
اینترنت: LTE Plus
جنسیت: آقا
محل اقامت: Damghan
تشکر کرده: 213 دفعه
تشکر شده: 790 دفعه
تماس:

<p><img class="reimg" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;" src="../pic/images/33737703847119947644.png" alt="" width="367" height="220" /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p><strong>نام افزونه:</strong></p>
<p>پاسخ سریع هماهنگ با مود Hot Editor V2012 کاری از php-bb.ir</p>
<p>Hot editor Quick reply</p>
<p>&nbsp;</p>
<p><strong>ورژن:</strong></p>
<p>4</p>
<p>&nbsp;</p>
<p><strong>ورژن:</strong></p>
<p>3.0.10</p>
<p>&nbsp;</p>
<p><strong>قالب ها:</strong></p>
<p>prosilver</p>
<p>subsilver2</p>
<p>&nbsp;</p>
<p><strong>توضیحات:</strong></p>
<p>با سعی و تلاش فراوان بالاخره هات ادیتور ورژن 2012 نیز عرضه شد. رد همین راستا پاسخ سریع هماهنگ با این ادیتور نیز برای عموم عرضه شد. تغییراتی که در پاسخ سریع اعمال شده:</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>1- هماهنگ سازی دقیق با هات ادیتور 2012</p>
<p>2- ساخت مجدد MODX جهت نصب</p>
<p>3- اضافه شدن شکلک ها به پاسخ سریع با برنامه نویسی صحیح و دقیق</p>
<p>4- و رفع چنین باگ مختلف و...</p>
<p>&nbsp;</p>
<p><strong>بخش پشتیبانی:</strong></p>
<p><a href="hot-editor-f16/">hot-editor-f16/</a></p>
<p>&nbsp;</p>
<p><strong>دانلود:</strong></p>
<p>&nbsp;
Quick reply Hot edito 2012 php-bb.ir.rar
</p>
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
RayMan
پست: 70
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 28 آذر 1391, 11:52 am
سن: 26
شغل: مدیریت بازرگانی
اینترنت: ADSL 512 Kbps
تشکر کرده: 39 دفعه
تشکر شده: 24 دفعه

<p>عالی بود. خسته نباشی میثم جان. جناب این ارر ها بعد از نصب صحیح اد آن اضافه می شه:</p>
<p><strong>hpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1757</strong>: <strong>Undefined index: POST_ICON</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1758</strong>: <strong>Undefined index: MESSAGE_BODY_EXPLAIN</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1761</strong>: <strong>Undefined index: BBCODE_IS_ON</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1762</strong>: <strong>Undefined variable: s_img</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1762</strong>: <strong>Undefined index: IMAGES_ARE_OFF</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1763</strong>: <strong>Undefined variable: s_flash</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1763</strong>: <strong>Undefined index: FLASH_IS_OFF</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1764</strong>: <strong>Undefined index: SMILIES_ARE_ON</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1765</strong>: <strong>Undefined variable: s_url</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1765</strong>: <strong>Undefined index: URL_IS_OFF</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1771</strong>: <strong>Undefined variable: s_topic_icons</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1774</strong>: <strong>Undefined variable: s_url</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1777</strong>: <strong>Undefined variable: s_img</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1778</strong>: <strong>Undefined variable: s_url</strong><br /> <strong>[phpBB Debug] PHP Notice</strong>: in file <strong>[ROOT]/viewtopic.php</strong> on line <strong>1779</strong>: <strong>Undefined variable: s_flash</strong></p>
<p><strong>&nbsp;</strong></p>
<p><strong>مطمئن باش جایی رو اشتباه نکردم<br /></strong></p>
نمایه کاربر
Meis@M
Founder & Administrator
Founder & Administrator
پست: 1355
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 24 فروردین 1391, 9:22 am
سن: 28
شغل: دانشجو دکتری
اینترنت: LTE Plus
جنسیت: آقا
محل اقامت: Damghan
تشکر کرده: 213 دفعه
تشکر شده: 790 دفعه
تماس:

<p>چقدر دیر دیدم این تاپیک رو ببخشید.</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>اره اینم یه باگ.. تو نسخه بعدی باید رفعش کنم..فعلا debug رو از config.php غیر فعال کن تا نیاد اینا.</p>
RayMan
پست: 70
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 28 آذر 1391, 11:52 am
سن: 26
شغل: مدیریت بازرگانی
اینترنت: ADSL 512 Kbps
تشکر کرده: 39 دفعه
تشکر شده: 24 دفعه

<p>
Meis@M نوشته شده:</p>
<p>چقدر دیر دیدم این تاپیک رو ببخشید.</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>اره اینم یه باگ.. تو نسخه بعدی باید رفعش کنم..فعلا debug رو از config.php غیر فعال کن تا نیاد اینا.</p>
<p>
</p>
<p>میثم جان در هر صورت اون ارر ها میاد، در Config.php هم این دو تا رو روی false گذاشتم ولی باز می یان! چی کار کنم که اون نوشته ها نیان؟ البته رو لوکال هستم فعلا.</p>
<p>به این صورت:</p>
<p>@define('DEBUG', false);<br />@define('DEBUG_EXTRA', false);</p>
<p>&nbsp;</p>
نمایه کاربر
Meis@M
Founder & Administrator
Founder & Administrator
پست: 1355
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 24 فروردین 1391, 9:22 am
سن: 28
شغل: دانشجو دکتری
اینترنت: LTE Plus
جنسیت: آقا
محل اقامت: Damghan
تشکر کرده: 213 دفعه
تشکر شده: 790 دفعه
تماس:

<p>سلام false نذار قبلش از هر دو کد // بذار دو تا بک اسلش.</p>
<p>&nbsp;</p>
RayMan
پست: 70
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 28 آذر 1391, 11:52 am
سن: 26
شغل: مدیریت بازرگانی
اینترنت: ADSL 512 Kbps
تشکر کرده: 39 دفعه
تشکر شده: 24 دفعه

<p>
Meis@M نوشته شده:</p>
<p>سلام false نذار قبلش از هر دو کد // بذار دو تا بک اسلش.</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>
سلام. واقعا ممنونم... اصلا حواسم به Description نبود! درست فرمودین. مشکل دیباگ حل میشه ولی وقتی روی Fonts و Color و Highlight که کلیک می کنم (البته تو پاسخ سریع) پاپاپ رو خودش باز نمیشه! می پره میاد پایین... نمی دونم متوجه منظورم شدین یا عکس بذارم!؟</p>
<p>جالب اینجاست جاهای دیگه دیدم که از ادیتورتون استقاده می کنن و مشکلی نیست! البته قالب اوریجال یا Office 2007 رو اون نمونه ها بوده</p>
<p>&nbsp;</p>
نمایه کاربر
Meis@M
Founder & Administrator
Founder & Administrator
پست: 1355
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 24 فروردین 1391, 9:22 am
سن: 28
شغل: دانشجو دکتری
اینترنت: LTE Plus
جنسیت: آقا
محل اقامت: Damghan
تشکر کرده: 213 دفعه
تشکر شده: 790 دفعه
تماس:

<p>الان فقط توی پاسخ سریع مثلا مشکل رنگ ها و اینا هست یا توی ارسال پستم هست؟</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>اگر فقط توی ارسال پاسخ باشه یه چیزایی به ذهنم اومده...</p>
<p>ویرایشات مربوط به viewtopic.php رو اصلا انجام نده یا انجام دادی برگردون حالت اورجینال... بعد یه تست بزن نتیجه رو اعلام کن.</p>
RayMan
پست: 70
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 28 آذر 1391, 11:52 am
سن: 26
شغل: مدیریت بازرگانی
اینترنت: ADSL 512 Kbps
تشکر کرده: 39 دفعه
تشکر شده: 24 دفعه

<p><span>جواب سوالتون : بله! فقط در ادیتور پاسخ سریع این مشکل وجود داره... در ادیتور کامل همه چیز عادیه!</span></p>
<p>نکته : میثم جان کل پاسخ سریع ویرایشات روی viewtopic.php هست که! اونم اگه برگردونم به نسخه اصلی دیگه چیزی نمی مونه که!!!</p>
<p>منظورت ویرایشات viewtopic.php از خود هات ادیتور بود یا پاسخ سریعش؟</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>******* بعد از چند دقیقه: با توجه به اینکه اگه ویرایشات viewtopic.php مربوط به پاسخ سریع رو بر می گردوندم به حالت فعلی هیچی دیگه ازش نمی موند رفتم سراغ ویرایشات خود ادیتور اصلی و هسته... با برگردوندن ویرایشات veiwtopic.php به حالت اول از ادیتور اصلی نه چیزی کم شد، نه چیزی اضافه شد! شایدم کم و زیاد شده باشه ولی من چیزی نفهمیدم. خلاصه اینکه مشکل بر طرف نشد.</p>
<p>توجه داشته باشین رو لوکال هستم و مد دیگری هم نصب نیست.</p>
<p>با تشکر.</p>
نمایه کاربر
Meis@M
Founder & Administrator
Founder & Administrator
پست: 1355
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 24 فروردین 1391, 9:22 am
سن: 28
شغل: دانشجو دکتری
اینترنت: LTE Plus
جنسیت: آقا
محل اقامت: Damghan
تشکر کرده: 213 دفعه
تشکر شده: 790 دفعه
تماس:

<p>منظورم ویرایشات فقط مربوط به پاسخ سریع بودش.</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>مطمئنم اگر ویراشات veiwtopic.php مال پاسخ سریع رو انجام ندید دباگ رو فعال کنید دیگه ارور نمیگیرید.</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>اما برای مشکل رنگ ها و فونت های پاسخ سریع این ادیتور مال سال 2007 هستش و اصلا هم آپدیت نشد یه سری ایراداتی هست که مال خود ادیتور هستش به نظرم.</p>
موضوع جدید ارسال پست
 


  • Related Topics
    پاسخ ها
    مشاهده
    آخرین پست

بازگشت به “آموزش و بسته های اضافه - Learning & Addons”