تفاوت سایت های داینامیک و استاتیک

در این بخش مقالات مربوط به برنماه نویسی html ,css و... قرار میگیرد.

مدیر انجمن: تیم پشتیبانی

موضوع جدید ارسال پست
parswebdesign
پست: 4
تاریخ عضویت: جمعه ۲ تیر ۱۳۹۶, ۱۲:۳۹ ب.ظ
سن: 35
شغل: طراح سایت
اینترنت: ADSL 2 Mbps
جنسیت: آقا
محل اقامت: تهران
تشکر کرده: 1 دفعه
تشکر شده: 5 دفعه
تماس:

تصویروب سایت های داینامیک (Dynamic)، وب سایت هایی هستند در آن ها همواره باید تغییر اطلاعات و محتویات موجود در وب سایت انجام پذیرد و به این ترتیب نیازمند طراحی و توسعه مداوم می باشند. وب سایت های داینامیک معمولا دارای هزینه طراحی و نگه داری بیشتری می باشند؛ البته وب سایت های داینامیک برای به روز رسانی و اعمال تغییرات در داده ها نیاز به هزینه ندارند و این کار در سایت های داینامیک به آسانی انجام می پذیرد.این در حالی است که سایت های استاتیک ، نیازی به تغییر در اطلاعات و داده های موجود در سایت ندارند و به روز رسانی اطلاعات در این نوع سایت ها به ندرت صورت می گیرد؛ به همین دلیل هزینه های طراحی و نگه داری این وب سایت ها نسبت به وب سایت های داینامیک کم تر می باشد. اما در صورت نیاز به تغییر اطلاعات و داده های موجود در وب سایت های استاتیک باید هزینه ای را به طراح سایت پرداخت نمایید تا به این ترتیب به روز رسانی های مورد نظر شما در سایت استاتیک انجام شود؛ زیرا انجام به روز رسانی در سایت های استاتیک نیازمند دانش و مهارت در زمینه ارتباط با پایگاه داده مورد استفاده در سایت می باشد و به همین دلیل بهتر است این کار توسط طراح سایت انجام پذیرد و کدنویسی در سایت های استاتیک یا همان سایت های ایستا توسط کد های html  انجام می شود. تصویردر این مقاله به بیان برخی از تفاوت های عمده موجود میان سایتهای داینامیک و استاتیک می پردازیم:
  • هزینه نگهداری و همچنین به روز رسانی و بک آپ گیری در وب سایت های استاتیک زیاد می باشد؛ البته هزینه طراحی سایت اولیه در این وب وبسایت ها کم تر از وب سایت های داینامیک می باشد.
  • وب سایت های داینامیک دارای یک پنل برای مدیریت محتوا می باشند و به روز رسانی اطلاعات در این وبسایت ها آسان تر از وبسایت های استاتیک می باشد.
  • در سایت های داینامیک سطح دسترسی های مختلفی را می توان برای کاربران و مدیران تعریف نمود و هر فرد می تواند با توجه به سطح دسترسی خود، از این سایت ها استفاده نماید.
  • وب سایت های داینامیک را با استفاده از زبان های برنامه نویسی پیشرفته طراحی می کنند و این ویژگی منحصر به فرد موجود در وبسایت های داینامیک سبب به روز رسانی آنلاین محتوا می گردد. در صورتی که در وب سایت های استاتیک تنها اطلاعاتی که در کدنویسی آن ها وجود دارد نمایش داده می شود و این سایت ها قابلیت به روز رسانی خودکار داده ها و اطلاعات را ندارند.
  • به روز رسانی مداوم وبسایت های داینامیک سبب کسب رتبه بالاتری در گوگل برای این سایت ها می گردد. وب سایت های داینامیک همچنین برای استفاده در شرکت های تجاری و سازمان های مختلف نیز مفید می باشند و در این نوع سازمان ها برای به روز رسانی مداوم اطلاعات نیاز به طراحی سایت های داینامیک یا پویا می باشد و استفاده از وب سایت های داینامیک به دلیل انعطاف پذیری و قابلیت های بی نظیر موجود در این سایت ها همواره توصیه می گردد.
 منبع: طراحی سایت پارس وب دیزاین
پارس وب دیزاین ارائه دهنده خدمات طراحی سایت
 
irannovin
پست: 1
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۶, ۳:۰۰ ب.ظ
سن: 37
شغل: انتخاب نکردم
اینترنت: ADSL 64 Kbps
جنسیت: آقا
تماس:

الان انجمن ساز ها جزو کدوم حساب میشن؟
wd2018
پست: 1
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷, ۸:۱۹ ب.ظ
سن: در لیست وجود ندارد
شغل: -
اینترنت: در لیست وجود ندارد
جنسیت: آقا

irannovin نوشته شده: شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷, ۳:۴۰ ب.ظالان انجمن ساز ها جزو کدوم حساب میشن؟

انجمن ساز ها در دسته بندی سایت های داینامیک قرار می گیرند.
سایت های استاتیک فقط یک صفحه ثابت هستند و پنل مدیریتی ندارند، ولی سایت های داینامیک دارای پنل مدیریت هستند.
Afsoon
پست: 7
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹, ۱۱:۰۹ ق.ظ
سن: 26
شغل: انتخاب نکردم
جنسیت: خانوم
تشکر شده: 1 دفعه

هزینه های طراحی سایت های استاتیک نسبت به داینامیک کمتر است، اما هزینه های نگهداری، بروز رسانی و پشتیبانی سایت های استاتیک از داینامیک بیش تر است.
بروز رسانی محتوا در سایت های داینامیک بسیار آسان تر از وب سایت های استاتیک است و مدیر سایت از طریق نرم افزار مدیریت  محتوا (cms یا پورتال) می تواند به راحتی در هر مکان و زمان محتوای سایت خود را تغییر دهد. مثلا ویرایش صفحات سایت، حذف یک صفحه از سایت و...
با توجه به این که سایتهای داینامیک پنلی را در اختیار کاربر و مدیران قرار می دهند،  هر کاربر و مدیر می توانند با کلمه کاربری و رمز عبور خود وارد پنل شوند و در نتیجه امکان توزیع مدیریت سایت در سیستم بین چند نفر، در این نوع از سایت ها وجود دارد.
از آن جایی که یکی از روش های کسب رتبه بالا در موتورهای جستجو مثل گوگل، پویایی و بروز رسانی مداوم سایت است، سایت های داینامیک نسبت به سایت های استاتیک در موتورهای جستجو رتبه بالاتری کسب می نمایند.
سایت استاتیک بوسیله کدهای html نوشته شده و فقط هرآنچه که در کد صفحه وجود دارد، برای کاربر نمایش داده می شود. در مقابل در طراحی سایت به روش داینامیک، از یادگیری یک زبان سمت سرور (Server Side Language) مثل php و یا asp استفاده می گردد. در این حالت محتوای سایت توسط زبان  برنامه نویسی (Scripting Language) از پایگاه داده خوانده می شود. با اتصال سایت به پایگاه داده این امکان به وجود می آید که محتوای سایت به صورت آنلاین تغییر نماید. این امر به خصوص در سایت هایی که احتیاج دارند اطلاعات وب سایت خود دائما تغییر دهند (مثلا یک فروشگاه اینترنتی)، اهمیت زیادی دارد.
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “برنامه نویسی - Programing”