بدون این ابزارها از وارد شدن به کسب و کارهای اینترنتی خودداری کنید

در این انجمن پیرامون مباحث مختلف phpBB بحث و تبادل نظر می شود.

مدیر انجمن: تیم پشتیبانی

موضوع جدید ارسال پست
reza147
پست: 1
تاریخ عضویت: شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۸, ۹:۳۷ ب.ظ
سن: 35
شغل: وکیل پایه یک دادگستری
اینترنت: ADSL 512 Kbps
جنسیت: آقا
تماس:

خب اول بذارید یک مقدمه خوب بگم بعد بریم سر اصل مطلب.چند سالی هست که در ایران بازار کسب و کارهای اینترنتی حسابی داغ شده و همانطوری هم که میبینید مثل قارچ سمی از جاهای مختلف کشور مدرس کسب و کار اینترنتی سر در میارن. اما واقعیتی که در زمینه کارآفرینی اینترنتی وجود داره چیزی نیست که شما بتونید از زبان این افراد یاد بگیرید. حالا می پرسید چرا بهتون میگم؟ این افراد فقط به یک چیز فکر می کنن و اونم، سود شخصیه. فقط همین.

من نمیخوام نام ببرم اما قطعا اونارو خوب میشناسید. اگر دقت کنید میبینید که اینها خودشون مدام تاکید دارن که اقا سریعتر وارد بشید عمل کنید بعد خودشون میان دوره برگزار می کنن یک ساله!!!!!!!!!!!! چرا؟ مشخصه به خاطر اینکه وقتی مخاطب میفهمه دوره یک ساله است حاضره پول بیشتری بده از اون طرفم اون مدرس طی این یک سال اونقدری زمان داره که کلی محتوا بگنجونه توی این دوره.

اکثر این افراد تنها چون اولین بودن کسب و کارشون گرفته و گرنه هیچ. بنابراین اگر میخوایید واقعا تبدیل به یک کارآفرین اینترنتی بشید و یا ایده خودتون رو در دنیای وب راه اندازی کنید با من همراه بشید تا چندتا نکته بسیار مهم رو بهتون بگم.

کارآفرینی اینترنتی کلا چندتا بخش داره که من بهشون اشاره میکنم.
1. ایده
اینکه میگم ایده فکر نکنید حتما باید چیزی باشه که در ایران و دنیا و شهر شما خاص باشه نه هرگز. یادتون باشه اگر شما ایده ای دارید که تا به حال نمونه مشابه موفقی نداشته در دنیا یعنی اون ایده اصلا جواب نمیده. چون 7 میلیارد آدم حتی سمتشم نرفتن. پس بذاریدش کنار. ایده میتونه برطرف کردن مشکلات و یا ایجاد خلاقیت در ایده هایی باشه که قبلا دیگران در ایران یا در دنیا اجرا کردن.

2. اجرای ایده در سطح خیلی کوچیک به عنوان یک نمونه
این روزا هرکسی که ایده ای داره فورا هزینه میکنه براش یک اپلیکیشن یا یک وب سایت راه اندازی میکنه اونم با کلی قیمت. این کار اصلا اصولی نیست چرا؟ چون شما اول باید ایدتون رو در سطح کوچیک اجرا کنید ببینید ایا جواب میده یا نه اگر جواب داد حالا بیایید اون ایدتون رو در سطح بزرگتری اجراش کنید و بزرگش کنید. مثلا اول بیایید یک پیج توی اینستاگرام بزنید یا در یک کانال تلگرام تبلیغ کنید اگر بازخورد گرفتید بعد توسعه بدید.

3. ایجاد وب سایت در صورت بازخورد گرفتن از مرحله قبل
با وردپرس و یک قالب خوب بسته به نوع کسب و کارتون یک وب سایت راه اندازی کنید. خیییییلی هم ساده است آموزشاشم که دیگه ریخته توی اینترنت. مخصوصا به صورت ویدئویی. یادتون باشه وب سایتتون باید خیلی ساده باشه. بیخودی وب سایتتون رو شلوغش نکنید. به گرافیک و اینطور چیزها خیلی حساس نشید. بعدا هم میشه وب سایتتون رو درست کنید اول باید راه اندازی کنید و بازخورد بگیرید.

4. ساخت یک فانل یا قیف برای دریافت اطلاعات کاربران هدفتون.
حالا این اطلاعات میتونه ادرس ایمیل باشه میتونه شماره موبایل باشه و ... اما منظور از قیف چیه؟ این قیف میتونه یک ویدئوی آموزشی باشه که شما به صورت رایگان در سایتتون قرار دادید تا افراد به ازای دانلود اون فایل بیان و اطلاعاتی رو که میخوایید به شما بدن.البته خیلی ها از کتاب های الکترونیکی برای قیف استفاده می کنن اما به نظر من ویدئو بازخورد بهتری داره.

5. تولید محتوا
به جد میتونم بگم مهمترین بخش تا اینجا همین بخش پنجم یعنی تولید محتوا است. محتوا چند شکل داره. مقاله - ویدئو - فایل صوتی (پادکست) - اینفوگرافیک - موشن گرافیک. خب شاید با خودتون بگید از کدومشون شروع کنم؟ با مقاله شروع کنید. از کجا محتوا پیدا کنم؟ کتاب هایی رو در زمینه ایدتون پیدا کنید متنش رو تغییر بدید و استفاده کنید. اگر هم خودتون دانش دارید خودتون بنویسید. محتوای سایت های خارجی در زمینه کسب و کارتون رو ترجمه کنید و مقاله کنید. اینم از این که میگید از کجا پیدا کنم.

برای سایر شکل های محتوا هم میتونید مثلا هر مقاله خوبی که برای کسب و کارتون مینویسید رو تبدیلش کنید به یک فایل صوتی. همون مقاله رو تبدیلش کنید به یک کتاب الکترونیکی و در صفحه مربوط به همون مقاله قرارش بدید.

حتی میتونید یک دوره آموزشی ویدئویی درست کنید و به صورت رایگان در سایتتون قرار بدید تا کاربران استفاده کنن. دوستان تا میتونید محتوا تولید کنید. نمیخواد هم توی اینترنت سرچ کنید که چطور تولید محتوا کنم؟ چون اینقدر سایت های چرت که صرفا میخواد پول در بیارن هستش که نهایت نداره. این سایت ها با سخت جلوه دادن پروسه تولید محتوا میخوان در شما احساس نیاز ایجاد کنن و بعد هم به شما بگن که برای برطرف شدن این نیاز بیا محصول مارو بخر. پس یادتون باشه که تولید محتوا سخت نیست فقط نیاز به تمرین داره همین.

6. سئو
اقا این سئو رو خیلی بزرگش کردن. سئو چیه؟ سئو بهینه سازی تمام سایت برای گوگل. سئو چند بخش اصلی داره. تولید محتوا - بهینه سازی سورس سایت - بک لینک - سرچ کنسول
ببنید سئو یک قدرته. یعنی هرکسی که سئو بلد باشه این قدرت رو داره که به هر بیزنسی در اینترنت جون بده. اما سوال اینه که مهمترین قسمت سئو چیه؟ قطعا تولید محتوا

بیایید خودمونو بذاریم جای گوگل. اگر شما گوگل باشید چه سایت هایی رو در صفحه اول نشون میدید؟ قطعا سایت هایی رو نشون میدید که محتواشون نسبت به محتوای سایر سایت هایی که در اون حوزه کار می کنن بهتره. چون گوگل تمام تلاشش اینه که وقتی کاربری داره سرچ می کنه بهترین محتوا رو در زمینه ای که داره سرچ می کنه ببینه.

پس محتوا خیلی اهمیت داره. اما چطوری تولید محتوا کنیم که گوگل خوشش بیاد؟ کافیه طول محتواتون در صورت امکان بیش از 1500 کلمه باشه. عکسایی که در هر مقاله استفاده می کنید خاصیت alt داشته باشه. مقالتون حتما عکس داشته باشه. عنوان مقالتون نباید بیش از 65 کاراکتر باشه و حتما عنوانتون جذاب باشه این برای خودتون بهتره چرا که باعث میشه مخاطبان بیشتری روش کلیک کنن. هراز چند گاهی اون مقاله به روز رسانی بشه. مثلا ی پاراگرافی بهش اضافه کنید یا عکساشو عوض کنید و ...

بعد از تولید محتوا مهم ترین بخش بک لینکه. بک لینک به گوگل سیگنال میفرسته که این سایت داره در این کلمه بین سایر سایت ها معروف میشه و ازش یاد میشه. فرض کنید که شما یک سایت حقوقی دارید و میخوایید در کلمه وکیل طلاق در مشهد سایتتون بیاد بالا. برای این منظور کافیه وارد انجمن ها، شبکه های اجتماعی و ... بشید و یک بک لینک با همین کلمه کلیدی به این شکل بهترین وکیل طلاق در مشهد بگیرید. این به گوگل سیگنال میده و اینطوری میشه که کم کم سایت شما در این کلمه کلیدی مورد نظر میاد بالا. یک نکته بسیار مهم هست که باید هنگام بک لینک گیری حتما رعایتش کنید. و اونم اینه که وقتی که دارید بک لینگ میگیرید حتما هر از چندگاهی مقاله ای که دارید براش بک لینک میسازید رو هم به روز رسانی کنید.

اما سورس سایت داستانش چیه؟ ببینید اگر سایتتون رو بدید به یک برنامه نویس اونقدر کدها سایت رو براتون فشرده میکنه که سرعت لود سایتتون میره بالا. حالا چرا سرعت سایت در سئو مهمه؟ چون گوگل دوست نداره کاربرانش خیلی منتظر بمونن!!!

اما سرچ کنسول. قبلا بهش می گفتن وبمستر تولز. سرچ کنسول نسخه آپدیت شده همون وبمسترتولزه در واقع ظاهرش عوض شده. انالیز اطلاعاتی که سرچ کنسول بهتون میده باعث میشه که اگر روی سئوی سایتتون کار کنید نتایج بهتری کسب کنید.

خب دوستان امیدوارم که از مطلب لذت برده باشید این مطلب حاصل تجربه 15 ساله منه. از کسانی که خودشونو مشاور و مدرس کسب و کار اینترنتی میدونن به شدت دوری کنید چون فقط باعث میشن شما از ارزوهاتون دور شید و اگر دقت کنید اکثرشون یا شاید همشون به حرفایی که به خورد مردم میدن اصلا عمل نمی کنن.


 
موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “بحث و تبادل نظر - phpBB Discussion”