[سوال] کاربران و گروه ها

بخش پرسش و پاسخ درباره انجمن ساز phpBB ورژن سری 3.0

مدیر انجمن: تیم پشتیبانی

Amin96
پست: 22
تاریخ عضویت: یک شنبه 4 تیر 1391, 5:01 pm
سن: 26
شغل: انتخاب نکردم
اینترنت: ADSL 1 Mbps
جنسیت: آقا
تشکر کرده: 10 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه

کاربران و گروه ها

پست توسط Amin96 » پنج شنبه 27 تیر 1392, 9:54 pm

<p>سلام من یه مشکل اساسی دارم در کنترل پنل مدیریت وقتی تب کاربران و گروه ها رو میزنم صفحه خالیه چی کار کنم ؟؟؟؟</p>


نمایه کاربر
Meis@M
Founder & Administrator
Founder & Administrator
پست: 1194
تاریخ عضویت: پنج شنبه 24 فروردین 1391, 9:22 am
سن: 28
شغل: دانشجو دکتری
اینترنت: LTE Plus
جنسیت: آقا
محل اقامت: Damghan
تشکر کرده: 196 دفعه
تشکر شده: 726 دفعه
تماس:

Re: کاربران و گروه ها

پست توسط Meis@M » پنج شنبه 27 تیر 1392, 11:51 pm

<p>اگر منظوتون صفحه سفید میاد مشکل از فایل زبان هستش... که ممکنه جدیدا تغییری در فایل زبانی ایجاد کرده باشید.</p>
Amin96
پست: 22
تاریخ عضویت: یک شنبه 4 تیر 1391, 5:01 pm
سن: 26
شغل: انتخاب نکردم
اینترنت: ADSL 1 Mbps
جنسیت: آقا
تشکر کرده: 10 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه

Re: کاربران و گروه ها

پست توسط Amin96 » جمعه 28 تیر 1392, 1:00 am

<p>
Meis@M نوشته شده:</p>
<p>اگر منظوتون صفحه سفید میاد مشکل از فایل زبان هستش... که ممکنه جدیدا تغییری در فایل زبانی ایجاد کرده باشید.</p>
<p>
</p>
<p>http://uploadtak.com/images/r342_123.jpg</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>تو این عکس مشاهده کنید چه اتفاقی افتاده.واقعا علتشو نمی دونم</p>
<p>&nbsp;</p>
نمایه کاربر
Meis@M
Founder & Administrator
Founder & Administrator
پست: 1194
تاریخ عضویت: پنج شنبه 24 فروردین 1391, 9:22 am
سن: 28
شغل: دانشجو دکتری
اینترنت: LTE Plus
جنسیت: آقا
محل اقامت: Damghan
تشکر کرده: 196 دفعه
تشکر شده: 726 دفعه
تماس:

Re: کاربران و گروه ها

پست توسط Meis@M » جمعه 28 تیر 1392, 1:26 am

<p>آیا جدیدا مود خاصی نصب کردین؟</p>
Amin96
پست: 22
تاریخ عضویت: یک شنبه 4 تیر 1391, 5:01 pm
سن: 26
شغل: انتخاب نکردم
اینترنت: ADSL 1 Mbps
جنسیت: آقا
تشکر کرده: 10 دفعه
تشکر شده: 2 دفعه

Re: کاربران و گروه ها

پست توسط Amin96 » جمعه 28 تیر 1392, 5:55 pm

<p>
Meis@M نوشته شده:</p>
<p>آیا جدیدا مود خاصی نصب کردین؟</p>
<p>
</p>
<p>تو هفته ی اخیر این مود ها رو نصب کردم. چون انجمن رو تازه ایجاد کردم :</p>
<p>پیشنمایش زنده</p>
<p>Advanced BBcodes</p>
<p>Google+</p>
<p>چه کسی آنلاین است</p>
<p>تشکر حرفه ای</p>
<p>قدرت پسورد</p>
<p>Top 5</p>
<p>___________________________________________</p>
<p>به نظر شما می تونه علت یکی از این مود ها باشه ؟؟</p>
<p>&nbsp;</p>
نمایه کاربر
Meis@M
Founder & Administrator
Founder & Administrator
پست: 1194
تاریخ عضویت: پنج شنبه 24 فروردین 1391, 9:22 am
سن: 28
شغل: دانشجو دکتری
اینترنت: LTE Plus
جنسیت: آقا
محل اقامت: Damghan
تشکر کرده: 196 دفعه
تشکر شده: 726 دفعه
تماس:

Re: کاربران و گروه ها

پست توسط Meis@M » شنبه 29 تیر 1392, 12:43 am

<p>بله مشکل از نصب اشتباه یا کدهای اشتباه در یکی از مودها هستش</p>
موضوع جدید ارسال پست
 


  • Related Topics
    پاسخ ها
    مشاهده
    آخرین پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ -3.0 phpBB Q&A”